SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Nissaflickorna
Välkommen till vår hemsida
 
Här finner du bland annat information om våra grupper, bildgalleri och kalender.
 
 
Vill du börja träna i någon av våra grupper? Gör en intresseanmälan här!
2021-07-02 12:21
 
Avslutning för ledare och styrelse
2021-06-17 18:35

Fler bilder (+4) >>
 
Vårterminens avslutning bjöd på härligt väder. Vi började med att spela en runda frisbeegolf på Haverdals GK och efter det tog vi oss ner till stranden för kvällsmat och lekar.
 
Tack till alla er som kom och till styrelsen samt alla föreningens ledare! Utan er skulle vi aldrig ha den verksamhet vi har.
 
Ha en riktigt skön sommar!
Gymnastikhall i Snöstorp?
2021-06-08 14:02
 
Vi har under många, många år kämpat för bättre förutsättningar för fler gymnastikföreningar i Halmstad. Inte bara för att vi sliter med redskap i skolsalar med trångbodda förråd utan även för utvecklingsmöjligheterna och den säkrare inlärning som skapas genom att träna i en specialhall för gymnastik.
 
I planeringen av den nya grundskolan i Snöstorp finns det förslag på att lägga till en gymnastikdel ihop med idrottshallen.
 
Nästa vecka samlas Kommunfullmäktige för att besluta om planeringsdirektiv med budget för 2022-2026. Kommer det att avsättas pengar för en gymnastikdel?
 
Vad kan du göra? Hjälp oss att göra våra röster hörda genom att prata om gymnastiken med de du känner eller kontakta beslutande politiker.
 
All info om skolan i Snöstorp hittar du HÄR
Vi vill bli fler ledare
2021-06-03 12:16

 

Har du tidigare varit ledare, gymnast eller har barn i gymnastiken? Oavsett bakgrund så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

 

Du behöver inte ha kunskap inom gymnastik för att bli ledare, du lär dig på vägen och vi står för både interna utbildningar samt de som går i Svenska Gymnastikförbundets regi.

 

Det är även till stor hjälp att bara finnas på plats. Att kunna hjälpa till med allt från att plocka fram och tillbaka redskap och vara delaktig i lekar/uppvärmning till att stötta och peppa barnen i sin träning.

 

Vilken ledarroll som passar dig beror på hur mycket tid du kan lägga och hur mycket ansvar du vill ha. 

 

Hör av dig till info@nissaflickorna.se om du vill veta mer. Vi tar tacksamt emot din hjälp :)

Avtackning
2021-04-22 14:22
Kerstin och Helena.

Idag har ordförande Helena tackat av Kerstin som suttit i styrelsen i hela 25 år och varit stor hjälp vid olika arrangemang som vi genomfört. 

 

Stort tack för alla dessa år Kerstin! ❤

 
Följ oss
Stöd oss