SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Nissaflickorna
Välkommen till vår hemsida
 
Här finner du bland annat information om våra grupper, bildgalleri och kalender.
 
 
Vill du börja träna i någon av våra grupper? Gör en intresseanmälan här!
Avslutning för ledare och styrelse
2023-05-26 14:18

 

Vårterminens avslutning bjöd på ett yogapass med instruktör från Yogainstitutet samt efterföljande mat och umgänge.

 

Kanske började vi även spåna på årets julshow... 😎

 

Tack till alla er som kom och till styrelsen samt alla föreningens ledare! Utan er skulle vi aldrig ha den verksamhet vi har.

 

Ha en riktigt skön sommar! ☀️

GF Nissaflickorna 70 år - bilder från förr
2023-04-15 17:18

Vi tar oss en titt på föreningens historia som började 1953. Till en början satsades det på individuell tävlingsgymnastik samt uppvisningsgymnastik som sedan tog än mer plats. Många resor utomlands blev det, bland annat till Bürstadt i Tyskland dit föreningen rest nästan varje tillfälle sedan starten 1955. Det gjordes även en och annan revy under årens lopp.

 

Truppgymnastiken kom starkt under 1990-talet och har hållit i sig fram tills idag, men vi har fortsatt värna om vår uppvisningsgymnastik i olika sammanhang genom åren. Inte minst på vår årliga julshow.

GF Nissaflickorna 70 år
2023-04-11 20:53

 

Den 11 april 1953 bildades Gymnastikföreningen Nissaflickorna av Margit Frisberg och några andra som hade tillhört Halmstads rodd- och gymnastikförening, men som ville satsa mer på gymnastiken och därmed startade en egen förening.

 

Själva namnet Nissaflickorna sägs ha uppkommit när Margit och några till stod vid Nissan och diskuterade den nya föreningen och vad den skulle heta. De passerades då av en äldre herre som hörde samtalet och sa: "Det är ju självklart, ni är flickor och här flyter Nissan - Nissaflickorna".

 

Mycket har hänt på 70 år och vi använder oss numera även av GFN Halmstad bland annat som tryck på våra kläder. Häng med på vårt Instagramkonto eller på Facebook under veckan så kommer vi att dela med oss mer från förr ❤️

Millitotten 25 mars
2023-04-03 16:21

Fler bilder (+4) >>

 

Förra helgen arrangerade vi Millitotten i Högskolehallen. Det här var första året som vi körde tävligen för nivå 7-9 och det blev en lång, men rolig dag med både lokala och långväga föreningar på besök.

 

Stort tack till samtliga gymnaster, ledare och föräldrar som hjälpte till inför och under tävlingen! :)

Årsmöte 8 mars
2023-03-09 12:54

 

På årsmötet uppvaktar vi ledare och styrelse som varit med i föreningen i flera år.

 

Den här gången fick vår ordförande Helena Skantz utmärkelse för att hon har varit ledare i hela 40 år! Vilken insats! :)

 
Vi uppvaktade även Anneli Carlsson, Hanna Fält och Marie Gorard som suttit med i styrelsen i 5 år. Tack för allt ni gör!
 
Följ oss
Stöd oss