SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Nissaflickorna
Välkommen till vår hemsida
 
Här finner du bland annat information om våra grupper, bildgalleri och kalender.
 
 
Vill du börja träna i någon av våra grupper? Gör en intresseanmälan här!
Gymnastikhall i Snöstorp?
2021-06-08 14:02
 
Vi har under många, många år kämpat för bättre förutsättningar för fler gymnastikföreningar i Halmstad. Inte bara för att vi sliter med redskap i skolsalar med trångbodda förråd utan även för utvecklingsmöjligheterna och den säkrare inlärning som skapas genom att träna i en specialhall för gymnastik.
 
I planeringen av den nya grundskolan i Snöstorp finns det förslag på att lägga till en gymnastikdel ihop med idrottshallen.
 
Nästa vecka samlas Kommunfullmäktige för att besluta om planeringsdirektiv med budget för 2022-2026. Kommer det att avsättas pengar för en gymnastikdel?
 
Vad kan du göra? Hjälp oss att göra våra röster hörda genom att prata om gymnastiken med de du känner eller kontakta beslutande politiker.
 
All info om skolan i Snöstorp hittar du HÄR
Vi vill bli fler ledare
2021-06-03 12:16

 

Har du tidigare varit ledare, gymnast eller har barn i gymnastiken? Oavsett bakgrund så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

 

Du behöver inte ha kunskap inom gymnastik för att bli ledare, du lär dig på vägen och vi står för både interna utbildningar samt de som går i Svenska Gymnastikförbundets regi.

 

Det är även till stor hjälp att bara finnas på plats. Att kunna hjälpa till med allt från att plocka fram och tillbaka redskap och vara delaktig i lekar/uppvärmning till att stötta och peppa barnen i sin träning.

 

Vilken ledarroll som passar dig beror på hur mycket tid du kan lägga och hur mycket ansvar du vill ha. 

 

Hör av dig till info@nissaflickorna.se om du vill veta mer. Vi tar tacksamt emot din hjälp :)

Avtackning
2021-04-22 14:22
Kerstin och Helena.

Idag har ordförande Helena tackat av Kerstin som suttit i styrelsen i hela 25 år och varit stor hjälp vid olika arrangemang som vi genomfört. 

 

Stort tack för alla dessa år Kerstin! ❤

Instagram
2021-04-20 15:59

 

Ni har väl inte missat att föreningen finns på Instagram? In och följ gfn_halmstad så hittar ni massor av filmer och gruppfoton från våra läger på påsklovet! 👏

 

Info Covid-19 samt påminnelse om restriktioner
2021-03-25 16:03

Med anledning av smittspridningen i samhället vill vi påminna om föreningens riktlinjer för träning:

 

  • Vi stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom och återgår till träning först när vi varit helt friska i två dygn. (Vid konstaterad Covid följer man de gällande rekommendationerna från smittskyddsenheten.)

  • Vi tvättar/spritar händerna före och efter träning samt innan eventuella fruktpauser och mellanmål. 

  • Alla deltagare kommer ombytta och har med egen vattenflaska. 
  • Endast gymnaster och ledare får vara i lokalerna – föräldrar ombeds hämta och lämna sina barn utomhus.
  • Vi håller avstånd under hela träningen, undviker köbildning samt begränsar moment som kräver passning till ett minimum. 
  • Vi håller avstånd även på väg in och ur hallarna samt undviker samåkning till och från träning.


Vi vill även tydliggöra vad som gäller om en gymnast insjuknar eller har haft nära kontakt med någon som har bekräftad eller misstänkt Covid-19.   

 

  • Är någon i familjen sjuk, inväntar provsvar eller fått konstaterad Covid-19 så stannar man hemma från träning i enlighet med gällande riktlinjer från smittskyddet, dock minst 7 dagar.
  • Insjuknar en kompis i Covid-19 och man umgåtts nära med kompisen inom 48 timmar före insjuknandet så finns risken att man smittats och då stannar man hemma från träning minst 7 dagar.
  • Skulle en gymnast insjukna i Covid-19 så följer man de riktlinjer man får och avstår träning tills man bedöms smittfri, dock minst 7 dagar. 
  • Har en gymnast, som insjuknat i Covid-19, deltagit på träning inom 48 timmar före insjuknandet så kommer gruppen informeras via ansvariga tränare och träningen kan komma att ställas in för hela gruppen under 1-2 veckor för att begränsa eventuell smittspridning. 


Vid minsta tveksamhet så stannar man hemma från träning eller kontaktar sina tränare för dialog innan träning. 

Genom att var och en tar ansvar kan vi fortsätta träna gymnastik och tillsammans kan vi också bidra till att smittspridningen minskar! 

Vänliga hälsningar
Styrelsen 
GF Nissaflickorna

 
Följ oss
Stöd oss