SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Nissaflickorna
Trupp Ljusblå 07-08
 
Träningstider
Måndagar 17-19, Sannarpsgymnasiet
Onsdagar 17-19, Sannarpsgymnasiet
Söndagar 10-12, Gymnastikens Hus (en söndag per månad)
Söndagar 17.30-19, Gymnastikens Hus (en söndag per månad)
 
Berätta något om er grupp
Vi är en tävlingsgrupp som består av 10 tjejer och vi tränar 2,5 gång i veckan. Vårt mål är att alla i gruppen ska utvecklas, att varje gymnast blir bättre på det den har siktet inställt på.
 
Vad gör ni på era träningar?
Vi tränar på tumbling/luftgolv, trampett och fristående som är de tre discipliner som finns inom truppgymnastiken. Vi varvar redskap- och friståendeträning med teknikträning, dans, styrka och stretch. Utöver grundövningar tränar vi just nu på handvolt, handvolt frivolt (grupperad/sträckt), flickis, flickis salto (grupperad/sträckt) samt volter, skruvar och bordhopp.
 
Vad tycker ni är roligast med gymnastik?
Att bli bättre och få köra svårare övningar efter hand samt gemenskapen vi har i gruppen. Vi älskar att åka på läger och hoppa trampolin och köra övningar på fasttrack! Våra ledare får extra energi när vi klarar någon ny övning, oavsett nivå. Att något man kämpat för länge äntligen lyckas!
 
Följ oss
Stöd oss