Intresseanmälan till GF Nissaflickorna

Här kan ni ställa er i kö till våra gymnastikgrupper. Läs igenom nedanstående information innan ni skickar in er anmälan.


Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018 och ersätter personuppgiftslagen (PUL).


För att läsa mer om hur vår förening arbetar med integritetspolicy och vilka rättigheter du har som medlem kan du klicka här


Genom att ställa er i vår kö samtycker ni att vi får behandla era personuppgifter.

 

/ GF NissaflickornaIntresseanmälan


Då all kommunikation sker via mejl är det viktigt att alltid ange korrekt mejladress samt att meddela eventuella förändringar till gymnastik@nissaflickorna.se


Om specifika önskemål om grupp eller träningsdag finns ska detta anges i kommentarsfältet, var dock medveten om att sådana önskemål inte alltid går att tillgodose.


Har ni frågor angående er köplats, vänligen gör inte en ny anmälan utan hör av er via mejl till gymnastik@nissaflickorna.seIntag

  • Intag till våra grupper sker 2 gånger/år, i juli/augusti för höstterminen och i december för vårterminen.
  • Har du tigdigare gymnastikerfarenhet och är född -10 eller tidigare finns möjlighet att börja i någon av våra tävlingsgrupper. Hör av dig till gymnastik@nissaflickorna.se för provträning.

Erbjudande om plats kommer att gå ut till er som köar via mejl. Om svar inte kommer på erbjudande trots påminnelse så tolkas detta som om man inte längre är intresserad och anmälan plockas bort.

Tackar du nej till plats och meddelar att du vill behålla din köplats går det bra att stå kvar i kö. Dock kan du bara tacka nej till erbjuden plats två gånger. Tackar du nej till plats vid det tredje erbjudandet förlorar du din plats i kö och får göra en ny anmälan om intresse kvarstår.


Personuppgifter
* PersonNr: -  
* Kön:Man   Kvinna
* Förnamn:
* Efternamn:
c/o:
* Adress:
* Postnummer:
* Ort:
Telefon hem:
E-post 1:
Målsman 1 uppgifter
* Namn:
* E-post:
* Telefon:
Målsman 2 uppgifter
Namn:
E-post:
Telefon:
Kommentarer:
* Obligatoriska fält

 
© SportAdmin AB