Välkommen till vår hemsida

Här finner du bland annat information om våra grupper, bildgalleri och kalender.


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Halmstad går för vatten
2016-05-14

Idag deltog Nissaflickorna i "Halmstad går för vatten" i Norre Katts Park. Gymnaster och ledare var på plats och visade upp danser, friståenden och övningar på trampett.

Det var många som kom för att gå promenaden och för att titta på de medverkande föreningarna. Vilket är toppen, ju fler som går promenaden desto mer pengar går till föreningslivet och projektet för rent vatten i Afrika.
RM 1
2016-04-25

I helgen tävlade grupp 8 i RM 1 (Riksmästerskapen) i Göteborg och kom på fjärde plats. Grattis till en fin placering!
Halmstad går för vatten
2016-04-18
Rotary gör tillsammans med föreningslivet i Halmstad en vandring till förmån för rent vatten i Afrika.
Lördagen den 14 maj 10-15 arrangeras promenaden längs med Nissan.

Att gå promenaden är kostnadsfritt. Ju fler som deltar desto mer pengar skänks till projektet samt de deltagande föreningarna. Nissaflickorna kommer att finnas på plats vid Rotundan i Norre Katts Park och ha uppvisning.

10.00-12.00: Grupp 7 och 20
12.00-14.00: Grupp 11
14.00-16.00: Grupp 1 och 12
Grupp 8 kommer att vara på plats under hela dagen

Besök gärna evenemangets Facebooksida »
Föreningstävlingen 2016
2016-04-11

I helgen arrangerade vi vår årliga föreningstävling. Tävlingen, som är till för alla grupper i föreningen, har inga krav på antal gymnaster eller övningar utan bygger på att gymnaster och ledare ska få träna på att tävla. 

Alla får medalj och istället för domare har vi tyckare som ger ledarna feedback på vad som varit bra och vad man kan tänka på i framtiden.

Det var en lyckad dag med många i publiken som kommit för att titta på alla grupper, från våra yngsta deltagare till vårt äldsta tävlingslag. Stort tack till alla som deltog!
Årsmöte 10 mars 2016
2016-03-10
Hanna, Linnéa och Alva, tre av de ledare som var på plats för att ta emot ledarplakett.

På årsmötet delades det ut ledarplaketter till ledare som varit med i föreningen i flera år. Vi är glada och tacksamma över att ha så engagerade ledare!

5 år:
Evelina Burman, Karin Darelius, Nathalie Devantier, Gunilla Ek, Hanna Ekman, Jennifer Ekstrand, Alva Svensson, Linnéa Thuresson, Anne Vicente

10 år:
Emma Kuczera, Emma Johansson

25 år:
Linda Hammarberg

Vi tackade även av Anna Kuczera, Helena Eriksson och Emma Kuczera som lämnar styrelsen och hälsade Maria Broberg, ny ledamot, och Anneli Carlsson, ny revisor, välkomna.