Välkommen till vår hemsida

Här finner du bland annat information om våra grupper, bildgalleri och kalender.


Vill du börja träna i någon av våra grupper? Gör en intresseanmälan här!
Stadium Sports Camp 2017
2016-09-28
Sommaren 2017 kommer Stadium Sports Camp till Halmstad och GF Nissaflickorna kommer att vara arrangörsförening för gymnastiken.

Förutom inriktning gymnastik finns bland annat fotboll, dans och handboll och man kan även välja multi vilket innebär att man provar på flera olika idrotter. Lägret är för 11-14 år och det finns även Day Camp för 7-10 år.

All information om lägret, datum, pris och hur man anmäler sig finner ni på Stadium Sports Camps hemsida »

1 oktober öppnar anmälan!
Vi söker ledare!
2016-08-20
Är du intresserad av att bli ledare?

Vi söker ledare från 12 år och uppåt inom både barn- och truppgymnastik, med eller utan erfarenhet. Föreningen står för ledarutbildning. Du leder alltid tillsammans med andra och hur mycket ansvar du får ta beror på din erfarenhet och dina önskemål.

Höstterminen 2016
Just nu är gruppen för 03-04, pojkgruppen samt våra träningsgrupper i extra behov av fler ledare. Under fliken "Grupper" ser du träningstider för respektive grupp.

Tveka inte att höra av dig till info@nissaflickorna.se om du vill ha mer information om att bli ledare. Antingen i någon av ovanstående grupper eller i någon av våra andra grupper.

Hoppas vi hörs och ses!
Bürstadt 2016
2016-08-19
I slutet av juli var gymnaster och ledare från de äldsta grupperna iväg på gymparesa till Bürstadt i Tyskland. Dagar och kvällar fylldes med uppvisningar, utflykt till Heidelberg och möten med gymnaster från andra länder. 

De som var med hälsar att det var en väldigt lyckad och trevlig resa!
På väg...
2016-07-26
Nu är det här glada gänget på väg till Bürstadt i Tyskland för några dagar fyllda av uppvisningar, utflykt och annat skoj.

Gymnastica Bürstadt är en uppvisning som sker vart tredje år med deltagare från hela världen. Årets upplaga är den 21:e i ordningen och Nissaflickorna har varit med flertalet gånger.

Hoppas ni får en härlig upplevelse tillsammans, trevlig resa!
Halmstad går för vatten
2016-05-14

Idag deltog Nissaflickorna i "Halmstad går för vatten" i Norre Katts Park. Gymnaster och ledare var på plats och visade upp danser, friståenden och övningar på trampett.

Det var många som kom för att gå promenaden och för att titta på de medverkande föreningarna. Vilket är toppen, ju fler som går promenaden desto mer pengar går till föreningslivet och projektet för rent vatten i Afrika.